frnl

Onze plaatsings- en informatiediensten

A- A A+

Onze exclusieve tegelvloeren en materialen vragen een aangepaste verzorging. Wij willen u een volwaardige dienst leveren.

 

Wij kunnen zorgen voor de plaatsing van onze tegels. Ons team van professionals heeft veel ervaring in het plaatsen van onze materialen. Ze voeren uw werken uit met een unieke knowhow, waardoor de plaatsing heel nauwkeurig verloopt volgens de regels van de kunst.

Wanneer u de plaatsing van uw tegels toevertrouwt aan Concept Stone, worden uw werkzaamheden opgevolgd door een enkele partij, vanaf de levering tot de afwerking. Op die manier kunt u, in geval van een renovatie, genieten van een verlaagd btw-tarief op de materialen en de plaatsing.

 

Wenst u de tegels zelf te plaatsen?  In dat geval geven wij u graag alle nodige advies. Ons technisch team organiseert ook demosessies over onze producten voor professionele plaveiers/tegellegers.

 

We verplaatsen ons overal in België (Namen, Brussel, Waals-Brabant, provincie Luxemburg…). Voor meer informatie over onze diensten, aarzel niet contact met ons op te nemen.