frnl

Tegelvloeren

A- A A+

De materialen van Concept Stone sluiten naadloos aan bij verschillende stijlen, maar hebben altijd één effect gemeen: tijdloze schoonheid! In onze ateliers maken bij op ambachtelijke wijze reproducties van tegels die de authentieke charme van de originele natuursteen belichamen.

 

Het gamma biedt een hele waaier mogelijkheden in termen van vorm en kleur: plaatsing in puzzelverband, in Romeins verband, vast formaat – groot formaat, klein formaat – in verschillende kleuren van zandwit tot antracietgrijs. Het resultaat is altijd hetzelfde: een tegelvloer of een terras met een onweerstaanbare charme. Voor tegels die in puzzelverband worden gelegd, wordt het legplan op voorhand meegedeeld.

 

De oorspronkelijke tegels zijn afkomstig uit de schatten van de Provence, de Vaucluse, de Ardèche, Toscane, Umbrië, Engeland enz. Na het onderzoek, de studie, de selectie en eventueel de veredeling van die tegels, reproduceren wij ze in onze ateliers. Het basisproduct voor die productie is zeer hard en slijtvast kwartshoudend granulaat en cement. Het resultaat: een kwaliteitsvol, vorstbestendig en gebruiksklaar product voor uw tuin, terras, zwembad of huis.

 

Ontdek heel ons gamma in foto's. Hebt u vragen, aarzel niet met ons contact op te nemen. Voor de plaatsing van onze tegels verplaatsen wij ons in heel België (Brussel, Namen, Waals-Brabant enz.).