frnl

Wie zijn wij?

A- A A+

Concept Stone, uw specialist in de reproductie van tegelvloeren en stenen accessoires met hun authentieke charme

Concept Stone fabriceert in zijn ateliers in Gembloux (Namen) een uniek gamma historische tegelvloeren en materialen en exclusieve reproducties van recuperatiesteen.

 

Concept Stone biedt een volwaardig assortiment tegels, reproducties van originele tegels uit de Provence, de Ardèche, uit Toscane, uit Umbrië, uit Engeland en accessoires voor tuinen en terrassen, zoals boordstenen, boordtegels, trapblokken, muurelementen, afvoergeulen enz. Het gamma biedt een ruime waaier aan opties in termen van vorm en kleur, alsook verschillende legpatronen.

 

Ons ambachtelijk meesterschap staat borg voor een zeer robuuste steen die de stijl en de charme van de oorspronkelijke natuursteen eerbiedigt.

 

De reproducties hebben onmiskenbare voordelen: de toegankelijke prijs, de constante kwaliteit, de vorstbestendigheid en de beschikbaarheid in de gewenste hoeveelheid. De buitentegels krijgen na verloop van tijd een zeer natuurlijke patine. De binnentegels worden vaak op een traditionele manier onderhouden met Marseillezeep, wat bijdraagt aan hun authentieke charme.

 

Als u dat wenst komen wij in heel België (Namen, Waals-Brabant, Brussel enz.) voor de plaatsing van onze tegels bij particulieren. We organiseren ook informatiesessies voor professionals. U vindt meer informatie over deze diensten in de rubriek Plaatsingsdienst.

 

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze producten en diensten.